KONTAKT:
BiH+38761188544SRB+381114220345 HR+38512227785
  • DOSTAVA uključena u cijenu proizvoda za sve narudžbe!
  • GARANCIJA na sve proizvode!
  • AKCIJSKI proizvodi!!! OTKRIJ SADA!
  • Home
  • Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

1.Pristanak:
Prikupljanje i korištenje osobnih podataka od strane ADTEXO d.o.o temelji se na vašem pristanku. Vaša uporaba naše web stranice i davanje osobnih podataka označava vaš pristanak na prikupljanje, korištenje i otkrivanje tih podataka u skladu s ovom politikom privatnosti.
 
2.Prikupljanje podataka:
ADTEXO d.o.o prikuplja samo osobne podatke koji su potrebni za pružanje usluga i ispunjenje narudžbi, uključujući ime, adresu e-pošte, adresu za dostavu i podatke o plaćanju. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nužni za svrhu koju ste nam dali.

 

3.‘Kolačići’:
ADTEXO d.o.o koristi 'kolačiće' (cookies) na svojoj web stranici radi poboljšanja vašeg iskustva na našoj stranici, praćenja prometa i analitike. Koristimo kolačiće za pružanje personaliziranog sadržaja, oglašavanja, socijalnih medija i analitike. Možete upravljati kolačićima u postavkama svog preglednika.

 

4.Korištenje prikupljenih podataka:
Osobni podaci koje prikupljamo koriste se isključivo u svrhu pružanja usluga i ispunjenja narudžbi. Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama osim ako to zahtijeva zakon. Također možemo koristiti vaše osobne podatke u svrhu poboljšanja naših usluga i prilagođavanja sadržaja koji se nalazi na našoj web stranici.

 

5.Linkovi na druge stranice:
Naša web stranica može sadržavati linkove na druge stranice koje nisu pod kontrolom ADTEXO d.o.o. Nismo odgovorni za politiku privatnosti ili prakse drugih web stranica, stoga preporučujemo da pročitate politiku privatnosti svake web stranice koju posjećujete.

 

6.Oznake društvenih medija:
Naša web stranica može sadržavati oznake društvenih medija. Kada kliknete na oznaku društvenog medija, vaš preglednik se povezuje s web stranicom društvenog medija. ADTEXO d.o.o nije odgovoran za politiku privatnosti ili prakse društvenih medija, stoga preporučujemo da pročitate politiku privatnosti svake web stranice društvenog medija koju posjećujete.

 

7.Autorska prava:
Svi sadržaji na web stranici ADTEXO d.o.o zaštićeni su autorskim pravima i ne smiju se reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji način bez izričitog pismenog odobrenja ADTEXO d.o.o.

 

8.Pitanja i komentari
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare u vezi s ovim uvjetima i odredbama ili s našom web stranicom općenito, možete nas kontaktirati putem e-pošte ili telefona.
Sva pitanja i komentari bit će obrađeni što je prije moguće.

 

9.Promjene ove Politike
ADTEXO d.o.o zadržava pravo izmjene ove Politike u bilo kojem trenutku.
Ako se bilo koja izmjena odnosi na vaše osobne podatke, bit ćete obaviješteni o promjenama putem e-pošte.
Sve izmjene stupaju na snagu odmah po objavi na našoj web stranici. Vaša daljnja upotreba naše web stranice nakon takvih izmjena predstavlja vaš pristanak na izmijenjene uvjete i odredbe.
POVRATAK NA VRH

Neko je poručio

Product name

info info