KONTAKT:
BiH+38733921237 SRB+381114220345 HR+38512227785
  • DOSTAVA uključena u cijenu proizvoda za sve narudžbe!
  • GARANCIJA na sve proizvode!
  • AKCIJSKI proizvodi!!! OTKRIJ SADA!

Femme pametni sat - hrabar izbor

od Kupi Sat na September 08, 2023  u #pametnisat#pinkwatch#smartwatch#style#women#womenpower

Upoznajte Femme pametni sat: Ultimativni dodatak za modernu ženu

U današnjem brzom svijetu, ostati povezan dok brinete o svom zdravlju nikada nije bilo lakše, zahvaljujući Femme pametnom satu. S radošću nudimo ekskluzivan popust od 35% na ovaj elegantan i funkcionalan pametni sat, posebno dizajniran za žene. Sa svojom upečatljivom roza bojom i nizom funkcija prilagođenih vašim potrebama, Femme pametni sat je savršena kombinacija stila i suštine.

Elegantan dizajn - hrabar Izbor

Femme pametni sat ističe se svojom privlačnom roza bojom, dizajniranom da se slaže s vašim jedinstvenim stilom. Bez obzira da li se oblačite za posebnu priliku ili prihvatate svoju svakodnevnu rutinu, ovaj sat bez napora dopunjuje vašu modnu estetiku.

Ostanite povezani - bez napora

S Femme pametnim satom možete odgovarati na pozive i primati obavijesti bez potrebe da posežete za telefonom. Ostanite u toku s važnim ažuriranjima, porukama i pozivima, sve na dohvat ruke.

Vaše zdravlje- vaš prioritet

Shvatamo da je vaše blagostanje od suštinskog značaja. Femme pametni sat ide dalje od stila i povezivosti - to je pouzdan partner za vaše zdravlje. Sa naprednim senzorima, može mjeriti:

  1. Krvni pritisak: Pratite svoj krvni pritisak tokom cijelog dana, pomažući vam da pratite svoje kardiovaskularno zdravlje.

  2. Puls: Ostanite obaviješteni o svom pulsu kako biste osigurali da ste uvijek u skladu s ritmom svog tijela.

  3. Nivo kisika u krvi: Pratite nivo kisika u krvi kako biste procijenili svoje opšte zdravstveno stanje i blagostanje.

Upozorenje o ograničenom  stanju zaliha!

Pohitajte, jer Femme pametni sat je dostupan u ograničenim količinama! S cijenom od samo 129KM, nije samo najbolji pametni sat na tržištu, već i nevjerojatan životni saputnik koji nećete pronaći nigdje drugdje. Ne propustite ovu priliku da nadogradite svoj stil, povezanost i praćenje zdravlja po nevjerojatnoj cijeni.

S Femme pametnim satom ćete privlačiti pažnju dok ostajete u vrhu svog stila. Nabavite svoj danas i doživite savršenu kombinaciju mode, funkcionalnosti i fantastične uštede. Nadogradite svoju stil s narukvicama i pridružite se revoluciji Femme pametnih satova!

Naručite svoj Femme pametni sat sada prije nego što nestane: [https://kupisat.com/products/tek-femme?_pos=1&_sid=b5f50d84f&_ss=r]

Molimo vas da imate na umu da su cijene i dostupnost podložni promjenama. Provjerite našu web stranicu za najnovije informacije.

Ostanite šik, ostanite povezani i ostanite zdravi s Femme pametnim satom!

POVRATAK NA VRH

Neko je poručio

Product name

info info